Vacature

Ervaren loodgieter

  • Heb jij ervaring met loodgieterswerk?
  • Kan je wel wat nieuwe prikkels gebruiken?
  • Ben je toe aan de volgende stap in je carrière?

Dan is onze vacature voor ervaren loodgieter mogelijk iets voor jou. Lees hieronder alles over de vacature, ons bedrijf en wat wij voor jou kunnen betekenen als werkgever.

Dit ga je doen

Als ervaren loodgieter draai jij je hand niet om voor een lekkende kraan en vind je het een uitdaging om vanaf de werktekeningen er voor te zorgen dat bij een nieuwbouwproject alles vlot verloopt. Heb jij daarnaast ervaring met nieuwbouw, onderhoud, service en het oplossen van storingen binnen de particuliere sector, de woningbouw, utiliteit en industrie? En ben je een kei in het aanbrengen van dak- en zinkwerk (is een pré) en in het aanleggen van water,- gas- en riooltechnische installaties? Ben je lekker zelfstandig als het om je werk gaat en jeuken je handen al bij het idee dat je aan de slag kan bij één van onze projecten (link naar projectpagina)? Lees dan vooral verder en leer ons bedrijf alvast een beetje kennen.

Over ons

Wij zijn recht door zee, werken hard en houden van humor. We hebben een mooi team bij elkaar en gaan elke dag voor kwaliteit in ons werk. We vinden onszelf een modern en dynamisch bedrijf wat al meer dan 34 jaar het ontwerpen en installeren van elektro-, loodgieters- en technische installaties voor nieuw- en verbouw in utiliteit, woningbouw, industrie en de particuliere sector uit handen neemt.

Wat mag je verwachten

  • Een fijn team met collega’s
  • Een leven lang leren met vakgerichte trainingen en opleidingen
  • Werken bij een bedrijf wat wil blijven groeien en ontwikkelen
  • Jouw eigen bedrijfsbus incl. gereedschap
  • Elke maand op tijd geld je op rekening. We bieden je een goed salaris, een winstuitkering, 24 vakantiedagen en 13 ATV dagen
  • Je werkt volgens de cao van Metaal & Techniek Technisch Installatiebedrijf
  • Naast werken is er ook tijd en ruimte voor plezier, zeker tijdens onze zomer BBQ en winterborrel.

Maak deze vacature jouw nieuwe baan!

Is deze vacature een druppel op de gloeiende plaat of ben je overspoeld door je eigen enthousiasme? In dat laatste geval nodigen we je uit om te solliciteren. Heb je vragen neem dan contact op met Ronald Hijkoop of kom langs en we vertellen je maar al te graag over onze vacature van ervaren loodgieter én ons bedrijf. De koffie staat in beide gevallen klaar!

Solliciteren

We ontvangen graag jouw cv en motivatie op info@hijkoop.nl. De motivatie hoeft niet te lang, want we geloven in de kracht van verbinden en maken graag echt kennis met je tijdens een persoonlijk gesprek op kantoor.

Neem contact met ons op!

© Copyright 2022-2023 - Gemaakt door Youniek Link
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram