Over ons

In de bloeiende Duin- en Bollenstreek liggen onze roots, al sinds 1988. We zijn een familiebedrijf dat met een goed op elkaar ingespeeld team, haar klanten weet te ondersteunen, helpen en ontzorgen.

Samen werken we aan de toekomst

Wij zijn een landelijk erkend (leer)bedrijf in elektrotechnische-, gastechnische- en watertechnische installaties, maar ook voor beveiliging en branddetectie, en zonnepanelen zijn wij uw partner.

Ons team

Naast een team op kantoor bestaat ons bedrijf op de werkvloer uit 20 enthousiaste vaste medewerkers die gediplomeerd elektricien of loodgieter zijn. Wat ons bedrijf typeert is dat de meeste medewerkers voor een langere periode bij ons werken, een enkeling zelfs al vanaf de oprichting. Hier zijn we als werkgever trots op!

Opleiden

Wij geloven in investeren in de toekomst. Niet alleen op het gebied van duurzaamheid en energiebesparingsmogelijkheden maar ook op het gebied van opleiden. De jongere generatie is de toekomst en daarom zijn wij een erkend leerbedrijf.  De leerlingen lopen mee met onze ervaren mensen en volgen via ons bedrijf een opleiding.

Diensten

Onze dienstverlening is vooral gericht op bedrijfsruimtes, kantoren, hotels en restaurants, maar ook particuliere woningen. Maar onze ervaring gaat verder dan dat. Door onze jarenlang expertise zijn wij ook de partner als het gaat om bijzondere projecten zoals musea, kerken en bedrijven in de food-sector.
Benieuwd naar onze vacatures en hoe jij jouw carrière in een stroomversnelling kunt laten gaan? 
Vacatures
Heb je vragen?
Neem contact op met ons via
0252- 232 661

of stuur een e-mail naar info@hijkoop.nl

Techniek Nederland

Techniek Nederland, voorheen UNETO-VNI, is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Zij vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

In contact met

Technische installaties R.Hijkoop

Wilt u ons een vraag stellen of het liefst even in contact komen?
Geen probleem. Neem telefonisch contact op met onze klantenservice.
Neem contact op
© Copyright 2022-2023 - Gemaakt door Youniek Link
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram