Vacature

Ervaren electricien

  • Ben jij niet snel in schok?
  • Weet jij de juiste draadjes met elkaar te verbinden?
  • Ben je toe aan een stroomversnelling in je carrière?

Dan is onze vacature voor ervaren elektricien mogelijk iets voor jou. Lees hieronder alles over de vacature, ons bedrijf en wat wij voor jou kunnen betekenen als werkgever.

Dit ga je doen

Een elektricien kan wel tegen een schok, weet de juiste draadje aan elkaar te verbinden en onze klanten tevreden achter te laten. Jij hebt een hoop kennis op zak en ervaring in de praktijk. Denk hierbij aan het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties, montage en aansluiten van meterkasten, schakelaars en zonnepanelen.

Heb jij daarnaast ervaring met nieuwbouw, onderhoud, service en het oplossen van storingen in elektrische installaties binnen de particuliere sector, de woningbouw, utiliteit en industrie? Ben je lekker zelfstandig als het om je werk gaat en jeuken je handen al bij het idee dat je aan de slag kan bij 1 van onze projecten? Lees dan vooral verder en leer ons bedrijf alvast een beetje kennen.

Over ons

Wij zijn recht door zee, werken hard en houden van humor. We hebben een mooi team bij elkaar en gaan elke dag voor kwaliteit in ons werk. We vinden onszelf een modern en dynamisch bedrijf wat al meer dan 89 jaar het ontwerpen en installeren van elektro-, loodgieters- en technische installaties voor nieuw- en verbouw in utiliteit, woningbouw, industrie en de particuliere sector uit handen neemt.

Wat mag je verwachten

  • Een fijn team met collega’s
  • Een leven lang leren met vakgerichte trainingen en opleidingen
  • Werken bij een bedrijf wat wil blijven groeien en ontwikkelen
  • Jouw eigen bedrijfsbus incl. gereedschap
  • Elke maand op tijd geld op rekening. We bieden je een goed salaris met een 13e maand, 24 vakantiedagen en 13 ATV dagen
  • Je werkt volgends de cao van Metaal & Techniek Technisch Installatiebedrijf
  • Naast werken is er ook tijd en ruimte voor plezier, zeker tijdens onze zomer bbq en winterborrel

Maak deze vacature jouw nieuwe baan!

Is deze vacature een druppel op de gloeiende plaat of ben je overspoeld door je eigen enthousiasme? In dat laatste geval nodigen we je uit om te solliciteren. Heb je vragen neem dan contact op met Ronald Hijkoop of kom langs en we vertellen je maar al te graag over onze vacature van ervaren elektricien én ons bedrijf. De koffie staat in beide gevallen klaar!

Solliciteren

We ontvangen graag jouw cv en motivatie op info@hijkoop.nl. De motivatie hoeft niet te lang, want we geloven in de kracht van verbinden en maken graag echt kennis met je tijdens een persoonlijk gesprek op kantoor.

Neem contact met ons op

Bel: (0)252-232661
E-mail: info@hijkoop.nl  

Neem contact met ons op!

© Copyright 2022-2023 - Gemaakt door Youniek Link
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram