Over R. Hijkoop B.V.

Historie en toekomst

Technisch installatiebureau R. Hijkoop B.V. is een bloeiend en betrouwbaar bedrijf onder leiding van een goed op elkaar ingespeeld team dat zich vanaf de oprichting in 1988 zo gevormd heeft.

De oorspronkelijke naam van Technisch installatiebureau R. Hijkoop B.V. bestaat al sinds 1933 en is overgenomen van vader op zoon en het bedrijf wordt momenteel geleid door Ronald Hijkoop en is een landelijk erkend bedrijf in elektrotechnisch-, gastechnisch- en watertechnische installaties en is aangesloten bij de UNETO-VNI.

Technisch installatiebureau R. Hijkoop B.V. is gericht op zowel bedrijfsruimtes, kantoren, hotels, restaurants als op particuliere woningen. Ook in zeer bijzondere projecten zoals musea, kerken en galerijen en dergelijke zijn wij ervaren en denken graag met onze cliënten mee.

Voor alle zaken wat betreft de elektrotechnische installaties kunt u terecht bij Dhr. Ed van den Nouland. Dit is een medewerker van het kantoor die alle elektrotechnische vakmensen op de werkvloer aanstuurt en die u kan adviseren hoe nieuwe installaties aan te leggen of bij bestaande installaties problemen aan te pakken.

Wat alle loodgieterswerkzaamheden aangaat kunt u om advies vragen of een afspraak maken met Dhr. Dirk Langelaan. Voor alle nieuwe installaties of reparaties van sanitair, afwaterings installaties tot cv-ketels etc.

De rest van uw informatie kunt u krijgen van de spil van het bedrijf, Ronald Hijkoop, die u overal over kan inlichten en u offertes kan aanbieden. Ook kan in overleg tekeningen van uw nieuwe installaties door ons bedrijf verzorgt worden.

U wordt te allen tijde te woord gestaan door onze vaste medewerkster op het kantoor, Daniëlle Kamerling, die wanneer de heren niet aanwezig zijn uw gegevens zal noteren en er zorg voor draagt dat er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen wordt.

Het team op de werkvloer bestaat uit 12 vaste medewerkers bestaande uit gediplomeerde elektriciens en loodgieters. De meeste van onze vakmensen hebben zeer veel ervaring en werken al sinds een hele lange periode bij ons bedrijf, waarvan enkele zelfs vanaf de oprichting. Ook zijn er 2 leerlingen die meelopen met de ervaren mensen en zo via ons bedrijf een opleiding kunnen volgen.

Elektrotechnisch installatiebureau R. Hijkoop B.V. is een gerenommeerd veelzijdig bedrijf dat garant staat voor zijn werkzaamheden door middel van een 24-uurs storingsdienst en een snelle service.

Hijkoop